2xpiegādes

Aktīvā ēdienkarte: 8. menu (2025.02.10 — 2025.02.16)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 1500-1700kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 1500-1700kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS
PIRMDIENA Olbaltumvielu pankūkas Tītara gaļas frikadeles ar cukini nūdelēm Grilēta forele ar ceptiem sakņu dārzeņiem un miežiem Šakšukas stila olas
KCAL 340, OB:29g, OH:32g, T: 8g, ŠĶ. 5g KCAL 415, OB:28g, OH:12g, T: 18g, ŠĶ. 4g KCAL 495, OB:28g, OH:40g, T: 18g, ŠĶ. 8g KCAL 301, OB:20g, OH:12g, T: 18g, ŠĶ. 4g
OTRDIENA Grieķu jogurta čia pudiņš Cepts lasis ar sparģeļiem un kvinoju Grieķu stila vistas sulaki ar pitu un caciki Pilngraudu brušeta ar baltajām pupiņām (Itāļu)
KCAL 330, OB:29g, OH:24g, T: 15g, ŠĶ. 8g KCAL 435, OB:28g, OH:22g, T: 22g, ŠĶ. 5g KCAL 503, OB:29g, OH:35g, T: 18g, ŠĶ. 4g KCAL 303, OB:19g, OH:42g, T: 8g, ŠĶ. 8g
TREŠDIENA Augsta olbaltumvielu satura brokastu pica Grilēta tītara krūtiņa ar ratatuju (Eiropas) Cepta menca ar batātes biezeni un cept. Briseles kāpostiem Skandināvu vaļējā sviestmaize (Zviedru)
KCAL 350, OB:30g, OH:28g, T: 14g, ŠĶ. 4g KCAL 430, OB:28g, OH:18g, T: 16g, ŠĶ. 6g KCAL 501, OB:27g, OH:35g, T: 14g, ŠĶ. 8g KCAL 299, OB:20g, OH:22g, T: 16g, ŠĶ. 3g
CETURTDIENA Skirs ar musli un ogām Cepta menca ar Vidusjūras dārzeņiem Jēra gaļas kebabi ar kuskusu un grilētiem dārzeņiem Sāļā holandiešu pankūka (Holandiešu)
KCAL 315, OB:28g, OH:35g, T: 8g, ŠĶ. 6g KCAL 405, OB:26g, OH:16g, T: 18g, ŠĶ. 5g KCAL 508, OB:30g, OH:42g, T: 22g, ŠĶ. 6g KCAL 305, OB:20g, OH:24g, T: 16g, ŠĶ. 2g
PIEKTDIENA Spāņu tortiljas ar spinātiem Liellopu gaļas un brokoļu stirfrajs Veģetārais baklažānu parmezāns ar pilngraudu makaroniem Kūpinātas makreles pastēte uz rudzu maizes (Britu)
KCAL 320, OB:25g, OH:22g, T: 16g, ŠĶ. 3g KCAL 440, OB:29g, OH:35g, T: 18g, ŠĶ. 6g KCAL 499, OB:26g, OH:45g, T: 14g, ŠĶ. 12g KCAL 301, OB:21g, OH:22g, T: 16g, ŠĶ. 4g
SESTDIENA Biezpiens ar augļiem un riekstiem Veģetārie spinātu un rikotas pildītie kanelonī Spāņu paella ar vistu un dārzeņiem Skotu auzu un laša plācenīši (Skotu)
KCAL 310, OB:28g, OH:24g, T: 12g, ŠĶ. 5g KCAL 425, OB:26g, OH:38g, T: 16g, ŠĶ. 6g KCAL 504, OB:28g, OH:45g, T: 16g, ŠĶ. 5g KCAL 303, OB:22g, OH:26g, T: 14g, ŠĶ. 4g
SVĒTDIENA Kedžerī Grieķu stila vistas giros Cepts lasis ar kvinojas tabule Bavāriešu obacda ar rudzu grauzdiņiem (Vācu)
KCAL 340, OB:30g, OH:32g, T: 12g, ŠĶ. 4g KCAL 445, OB:30g, OH:32g, T: 18g, ŠĶ. 5g KCAL 507, OB:30g, OH:38g, T: 24g, ŠĶ. 6g KCAL 306, OB:18g, OH:22g, T: 20g, ŠĶ. 3g

Nākamās 3 ēdienkartes:

5. menu (2025.02.17 — 2025.02.23)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 1500-1700kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 1500-1700kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS
PIRMDIENA Tītara un salātu wraps Grilēts lasis ar ceptiem dārzeņiem Vistas un saldo kartupeļu Haš Tītara un siera rullīši
OTRDIENA Biezpiena un ananāsu bļoda Cukini un lēcu kotlete Lēni cepts liellops un brokoļi ar kvinoju Vista salātu rullī
TREŠDIENA Banānu obaltumvielu pankūkas Garneļu un dārzeņu šašliks ar brūnajiem rīsiem Jēra un kartupeļu biezenis ar siera mērci Olu mafini
CETURTDIENA Sēņu un spinātu Fritata Saldo kartupeļu un melno pupiņu bļoda Vistas un dārzeņu karijs ar basmati rīsiem Cepti ķiploku zirnīši
PIEKTDIENA Čia sēklu putra Pildītas portobello sēnes ar kvinoju Tītara un dārzeņu iesmiņi ar saldajiem kartupeļiem Kūpinātas foreles wraps
SESTDIENA Caprese siera un avokado maizes grozs Cepta menca ar kvinoju un tvaicētiem brokoļiem Lēni cepts liellops ar dārzeņiem ar brūnajiem rīsiem Kaprēzes Iesmiņi
SVĒTDIENA Tītara un olu brokastu Burrito Sviestaķirbja skvašs ar melno pupiņu čili Grilēta vistas krūtiņa ar kvinoju un ceptiem dārzeņiem Laša salāti

6. menu (2025.02.24 — 2025.03.02)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 1500-1700kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 1500-1700kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS
PIRMDIENA Omlete ar dārzeņiem Pannā cepts tunča steiks ar sparģeļiem Liellops ar dārzeņiem un kuskusu Vistas un dārzeņu iesmiņi
OTRDIENA Kūpināta laša un maizes grozs Aunazirņu un dārzeņu woks Ar tītaru un kvinoju pildīta paprika Ziedkāpostu kumosiņi parmezānā
TREŠDIENA Persiku un biezpiena bļoda Kāpostu un lēcas rullīši Vistas un cukini nūdeles ar pesto mērci Dārzeņu omlete ar spinātiem un sēnēm
CETURTDIENA Spinātu un sēņu brokastu wraps Makreles salāti ar kvinoju un gurķiem Liellopa un paprikas sautējums ar bulguru Tofu salāti ar zaļumiem
PIEKTDIENA Olu un avokado grauzdiņi Sams (Cajun garšvielās) ar ziedkāpostiem Tītara un kukurūzas salāti ar avokado Gurķu un laša kumosi
SESTDIENA Melleņu un mandeļu pārslu putra Lēcu un dārzeņu karijs Vistas giross un saldā kartupeļa biezenis ar spinātiem Tītara un avokado wraps
SVĒTDIENA Ķirbju sēklu un banānu maizīte Citrona-ķiploku garneles ar cukini nūdelēm Jēra un pupiņu salāti ar lečo mērci Tītara un dārzeņu iesmiņi