Food Factory komanda

MĀRTIŅŠ ISKROVS

Uzņēmuma dibinātājs, līdzīpašnieks

Sertificēts personīgais fitnesa treneris un vairāku ēdināšanas uzņēmumu vadītājs. Mārtiņam ir bakalaura grāds tūrisma un viesmīlības uzņēmumu vadībā un maģistra grāds uzņēmējdarbībā. 2015. gadā izcīnīja 3. vietu IFBB Latvia “Men’s Physique” sacensībās. 2016.gadā izcīnīja 4.vietu IFBB Latvia Open 2016 sacensībās “Men’s Physique” kategorijā.

Baiba Iskrova

BAIBA ISKROVA

Līdzīpašniece, uztura speciāliste

Profesionālais bakalaura grāds veselības aprūpē un uztura speciālista kvalifikācija.

Bakalaura grāds uzņēmējvadībā.

Veselības zinātņu maģistra grāds uzturzinātnē.

Maģistra grāds personālvadībā.

Latvijas Diētas un Uztura Speciālistu Asociācijas (LDUSA) biedrs.

Eiropas Klīniskā Uztura un Metabolisma biedrības (ESPEN) biedrs.

Liela pieredze darbā ar klientiem  strādājot rehabilitācijas centrā un veselības centrā. Lasa lekcijas un piedalās dažādos projektos. Raksta rakstus par aktualitātēm uzturā.

Regulāri papildina savas zināšanas apmeklējot konferences un seminārus, interesējas par jaunāko savā nozarē.

Sniedz uztura speciālista konsultācijas dažādu vielmaiņas, sirds un asinsvadu, onkoloģijas un citu hronisku vai akūtu saslimšanu gadījumos. Konsultē svara problēmu gadījumos. Izvērtē ēšanas paradumus un sniedz ieteikumus, sastāda uztura plānus mērķu sasniegšanai. Sniedz konsultācijas pārtikas alerģijas un nepanesamības gadījumos. Ļoti patīk konsultēt sievietes pirms un pēc menopauzes laikā, palīdzēt sakārtot ikdienas un ēšanas paradumus un pēc nepieciešamības piemeklēt uztura bagātinātājus.

Sniedz konsultācijas uzņēmumiem jaunu produktu ieviešanā.

Ņikita šefpavārs

ŅIKITA LEBEDEVS

Šefpavārs

Pavāra Ņikitas ceļš līdz “Food Factory” virtuvei ir bijis tikai likumsakarīgs.

Jau ilgus gadus nodarbojies ar sportu un vērojis kā uzturs ietekmē rezultātus sportā . Tad pamazām arī mājās sācis gatavot dažāda veida maltītes, nodarbojies ar dažādu garšu salikumiem un eksperimentiem ar savu uzturu.

“Ēdiens un atpūta ir vismaz 80% no kopējā rezultāta un sasniegumiem sportā”

“Ēdienus mēs vispirms baudām ar acīm un tikai tad ar mēles garšas kārpiņām.”

Ņikita maltītes rada un gatavo ar īpašu uzcītību – tā kā komponists simfoniju.

ARNIS ANSONS

Pavārs

Sava darba entuziasts un patriots. Ir iemīlējis ne tikai garšu, bet arī ēdiena kvalitāti tik ļoti, ka vēlas tajā dalīties. Ar virtuvi un restorānu kultūru saistīts jau vairāk kā septiņus gadus. Viņa mērķis ir parādīt to, cik svarīgi ikdienai ir pareizs uzturs. Uzskata, ka Food Factory ir viņa iespēja ar kuru palīdzēt cilvēkiem un nekas nevar būt svarīgāks un jēgpilnāks kā caur savu darbu darīt labu citiem.

MARINA KAPLANE

Uztura speciāliste

Uztura speciāliste ar pieredzi Marina Kaplane ir profesionālis savā jomā. Sekmīgi absolvējot studiju programmu «Uzturs» Rīgas Stradiņa universitātē viņa turpina pašizglītību. Uztura speciāliste sniedz konsultācijas par uzturu un palīdzēs sastādīt individuālu uztura plānu.

Korekti sastādīts plāns ļauj justies stiprāk un veselīgāk.

Palīdzēs sekojošu problēmu risināšanā:

  • problēmas ar lieko svaru vai nepietiekamu svaru;
  • ēšanas traucējumi (anoreksija, bulīmija, kompulsīvā pārēšanās);
  • speciālo diētu izveide hronisko saslimšanu ārstēšanai un profilaksei;
  • veselīgas un sabalansētas ēdienkartes izveide vispārējā veselības stāvokļa uzlabošanai;
  • īpašās diētas sēdoša darba darītājiem (ofisu darbiniekiem);
  • sporta un fitnesa diētas;
  • senioriem piemērota diēta;
  • grupu terapijas nodarbības.

KRISTĪNE PODVINSKA

Uzturzinātniece

Profesionālais bakalaura grāds veselības aprūpē un maģistra grāds uzturzinātnē.
Vada lekcijas un seminārus par veselīgu uzturu dažādām cilvēku grupām. Sastāda ēdienkartes pamatojoties uz cilvēku mērķiem, vajadzībām un veselības stāvokli. Savas zināšanas nepārtraukti papildina lasot zinātniskos rakstus un grāmatas, kā arī apmeklē uztura seminārus. Pastiprināti interesējas par uzturu sportistiem un regulāri piedalās dažādos projektos.