komplekts

Aktīvā ēdienkarte: 7. menu (2024.12.09 — 2024.12.15)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 2900+kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 2900+kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS UZKODAS
PIRMDIENA Spinātu un fetas siera olbaltumu skrambls
x2
Grilētas vistas un kvinoas bļoda
x2
Lasis ar kvinoju un dārzeņu maisījumu
x2
Kaprēzes sviestmaize (Itāļu) Spāņu tortilla
KCAL 310, OB:30g, OH: 16.3g, T: 7.1g, ŠĶ. 2.7g
x2
KCAL 420, OB:28g, OH: 32g, T: 18g, ŠĶ. 8g
x2
KCAL 505, OB:30g, OH: 42g, T: 24g, ŠĶ. 7g
x2
KCAL 305, OB:19g, OH: 25g, T: 15g, ŠĶ. 4g KCAL 298, OB:18g, OH: 20g, T: 16g, ŠĶ. 2g
OTRDIENA Plānā smalkmaizīte ar kūpinātu lasi
x2
Cepta menca ar saldo kartupeļu biezeni
x2
Vistas gaļas un saldo kartupeļu bļoda
x2
Skirs ar rudzu maizi un kūpinātu lasi (Skandināvu) Biezpiens ar dārzeņu krudītēm (Franču)
KCAL 330, OB:26g, OH: 28g, T: 14g, ŠĶ. 3g
x2
KCAL 405, OB:26g, OH: 32g, T: 12g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 500, OB:28g, OH: 45g, T: 15g, ŠĶ. 7g
x2
KCAL 302, OB:22g, OH: 26g, T: 13g, ŠĶ. 4g KCAL 295, OB:20g, OH: 18g, T: 8g, ŠĶ. 5g
TREŠDIENA Dārzeņu fritata
x2
Tītara gaļas un dārzeņu stirfrajs
x2
Turku stila liellopu gaļas un dārzeņu sautējums ar bulguru
x2
Gaspačo ar vārītu olu (Spāņu) Tunča Nicoise salāti (Franču)
KCAL 315, OB:28g, OH: 6g, T: 22g, ŠĶ. 2g
x2
KCAL 440, OB:29g, OH: 35g, T: 14g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 505, OB:29g, OH: 38g, T: 18g, ŠĶ. 8g
x2
KCAL 296, OB:18g, OH: 22g, T: 12g, ŠĶ. 4g KCAL 301, OB:22g, OH: 8g, T: 19g, ŠĶ. 3g
CETURTDIENA Sāļi brokastu kēksiņi
x2
Liellopu gaļas un dārzeņu kebabi
x2
Lēcu un spinātu karijs ar basmati rīsiem
x2
Mini Lotringas kišs (Franču) Smērrebrēds ar olu un garnelēm (Dāņu)
KCAL 340, OB:27g, OH: 24g, T: 16g, ŠĶ. 3g
x2
KCAL 435, OB:30g, OH: 28g, T: 16g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 502, OB:26g, OH: 45g, T: 14g, ŠĶ. 12g
x2
KCAL 307, OB:19g, OH: 22g, T: 16g, ŠĶ. 2g KCAL 299, OB:21g, OH: 24g, T: 14g, ŠĶ. 4g
PIEKTDIENA Saldo kartupeļu,paipalu olu,avokado un melno pupiņu brokastu bļoda
x2
Veģetārā turku zirņu un spinātu šakšuka
x2
Zandarts ar ceptu fenheļa un kartupeļu daiviņām
x2
Grieķu turku zirņu salāti Olbaltumvielām bagāta gulašzupa (Ungāru)
KCAL 345, OB:25g, OH: 32g, T: 16g, ŠĶ. 8g
x2
KCAL 425, OB:26g, OH: 35g, T: 18g, ŠĶ. 10g
x2
KCAL 496, OB:28g, OH: 38g, T: 16g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 304, OB:19g, OH: 28g, T: 15g, ŠĶ. 8g KCAL 298, OB:20g, OH: 24g, T: 12g, ŠĶ. 4g
SESTDIENA Birhere musli
x2
Vistas un dārzeņu fahitas
x2
Tītara gaļas un dārzeņu woks ar brūnajiem rīsiem
x2
Krokmesjē (Franču) Olbaltumvielām bagāts pildīta paprika (Grieķu)
KCAL 345, OB:29g, OH: 38g, T: 12g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 445, OB:29g, OH: 34g, T: 15g, ŠĶ. 7g
x2
KCAL 498, OB:29g, OH: 42g, T: 16g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 306, OB:21g, OH: 26g, T: 14g, ŠĶ. 3g KCAL 302, OB:20g, OH: 24g, T: 15g, ŠĶ. 5g
SVĒTDIENA Olbaltumvielu auzu putra ar āboliem un kanēli
x2
Turku stilā cepta zivs
x2
Grilēta vista ar ratatuju un polentu (Eiropas)
x2
Sardīnes uz grauzdiņa ar tomātu (Portugāļu) Minestrone (Itāļu)
KCAL 350, OB:26g, OH: 42g, T: 10g, ŠĶ. 7g
x2
KCAL 410, OB:27g, OH:18g, T: 16g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 502, OB:28g, OH:42g, T: 16g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 305, OB:22g, OH:20g, T: 16g, ŠĶ. 3g KCAL 297, OB:19g, OH:32g, T: 8g, ŠĶ. 9g

Nākamās 3 ēdienkartes:

8. menu (2024.12.16 — 2024.12.22)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 2900+kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 2900+kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS UZKODAS
PIRMDIENA Olbaltumvielu pankūkas
x2
Tītara gaļas frikadeles ar cukini nūdelēm
x2
Grilēta forele ar ceptiem sakņu dārzeņiem un miežiem
x2
Šakšukas stila olas Olbaltumvielām bagāti kartupeļu salāti
KCAL 340, OB:29g, OH:32g, T: 8g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 415, OB:28g, OH:12g, T: 18g, ŠĶ. 4g
x2
KCAL 495, OB:28g, OH:40g, T: 18g, ŠĶ. 8g
x2
KCAL 301, OB:20g, OH:12g, T: 18g, ŠĶ. 4g KCAL 299, OB:18g, OH:28g, T: 12g, ŠĶ. 3g
OTRDIENA Grieķu jogurta čia pudiņš
x2
Cepts lasis ar sparģeļiem un kvinoju
x2
Grieķu stila vistas sulaki ar pitu un caciki
x2
Pilngraudu brušeta ar baltajām pupiņām (Itāļu) Olbaltumvielām bagāts boršča (Ukraiņu)
KCAL 330, OB:29g, OH:24g, T: 15g, ŠĶ. 8g
x2
KCAL 435, OB:28g, OH:22g, T: 22g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 503, OB:29g, OH:35g, T: 18g, ŠĶ. 4g
x2
KCAL 303, OB:19g, OH:42g, T: 8g, ŠĶ. 8g KCAL 296, OB:20g, OH:26g, T: 8g, ŠĶ. 6g
TREŠDIENA Augsta olbaltumvielu satura brokastu pica
x2
Grilēta tītara krūtiņa ar ratatuju (Eiropas)
x2
Cepta menca ar batātes biezeni un cept. Briseles kāpostiem
x2
Skandināvu vaļējā sviestmaize (Zviedru) Tabulē (Libāniešu)
KCAL 350, OB:30g, OH:28g, T: 14g, ŠĶ. 4g
x2
KCAL 430, OB:28g, OH:18g, T: 16g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 501, OB:27g, OH:35g, T: 14g, ŠĶ. 8g
x2
KCAL 299, OB:20g, OH:22g, T: 16g, ŠĶ. 3g KCAL 298, OB:18g, OH:32g, T: 12g, ŠĶ. 8g
CETURTDIENA Skirs ar musli un ogām
x2
Cepta menca ar Vidusjūras dārzeņiem
x2
Jēra gaļas kebabi ar kuskusu un grilētiem dārzeņiem
x2
Sāļā holandiešu pankūka (Holandiešu) Olbaltumvielām bagātas pildītas lapas (Grieķu)
KCAL 315, OB:28g, OH:35g, T: 8g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 405, OB:26g, OH:16g, T: 18g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 508, OB:30g, OH:42g, T: 22g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 305, OB:20g, OH:24g, T: 16g, ŠĶ. 2g KCAL 302, OB:19g, OH:28g, T: 14g, ŠĶ. 4g
PIEKTDIENA Spāņu tortiljas ar spinātiem
x2
Liellopu gaļas un brokoļu stirfrajs
x2
Veģetārais baklažānu parmezāns ar pilngraudu makaroniem
x2
Kūpinātas makreles pastēte uz rudzu maizes (Britu) Ratatuiljs (Franču)
KCAL 320, OB:25g, OH:22g, T: 16g, ŠĶ. 3g
x2
KCAL 440, OB:29g, OH:35g, T: 18g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 499, OB:26g, OH:45g, T: 14g, ŠĶ. 12g
x2
KCAL 301, OB:21g, OH:22g, T: 16g, ŠĶ. 4g KCAL 297, OB:18g, OH:26g, T: 12g, ŠĶ. 10g
SESTDIENA Biezpiens ar augļiem un riekstiem
x2
Veģetārie spinātu un rikotas pildītie kanelonī
x2
Spāņu paella ar vistu un dārzeņiem
x2
Skotu auzu un laša plācenīši (Skotu) Panzanella (Itāļu)
KCAL 310, OB:28g, OH:24g, T: 12g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 425, OB:26g, OH:38g, T: 16g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 504, OB:28g, OH:45g, T: 16g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 303, OB:22g, OH:26g, T: 14g, ŠĶ. 4g KCAL 301, OB:19g, OH:28g, T: 14g, ŠĶ. 4g
SVĒTDIENA Kedžerī
x2
Grieķu stila vistas giros
x2
Cepts lasis ar kvinojas tabule
x2
Bavāriešu obacda ar rudzu grauzdiņiem (Vācu) Spanakopita (Grieķu)
KCAL 340, OB:30g, OH:32g, T: 12g, ŠĶ. 4g
x2
KCAL 445, OB:30g, OH:32g, T: 18g, ŠĶ. 5g
x2
KCAL 507, OB:30g, OH:38g, T: 24g, ŠĶ. 6g
x2
KCAL 306, OB:18g, OH:22g, T: 20g, ŠĶ. 3g KCAL 300, OB:20g, OH:24g, T: 16g, ŠĶ. 3g

5. menu (2024.12.23 — 2024.12.29)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 2900+kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 2900+kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS UZKODAS
PIRMDIENA Tītara un salātu wraps Grilēts lasis ar ceptiem dārzeņiem Vistas un saldo kartupeļu Haš Tītara un siera rullīši Grieķu jogurta Parfe
OTRDIENA Biezpiena un ananāsu bļoda Cukini un lēcu kotlete Lēni cepts liellops un brokoļi ar kvinoju Vista salātu rullī Biezpiens ar ananāsu
TREŠDIENA Banānu obaltumvielu pankūkas Garneļu un dārzeņu šašliks ar brūnajiem rīsiem Jēra un kartupeļu biezenis ar siera mērci Olu mafini Tunča salātu gurķu laivas
CETURTDIENA Sēņu un spinātu Fritata Saldo kartupeļu un melno pupiņu bļoda Vistas un dārzeņu karijs ar basmati rīsiem Cepti ķiploku zirnīši Kvinojas salāti
PIEKTDIENA Čia sēklu putra Pildītas portobello sēnes ar kvinoju Tītara un dārzeņu iesmiņi ar saldajiem kartupeļiem Kūpinātas foreles wraps Liellops ar mandelēm
SESTDIENA Caprese siera un avokado maizes grozs Cepta menca ar kvinoju un tvaicētiem brokoļiem Lēni cepts liellops ar dārzeņiem ar brūnajiem rīsiem Kaprēzes Iesmiņi Edamame pupas
SVĒTDIENA Tītara un olu brokastu Burrito Sviestaķirbja skvašs ar melno pupiņu čili Grilēta vistas krūtiņa ar kvinoju un ceptiem dārzeņiem Laša salāti Humusa un burkānu stienīši

6. menu (2024.12.30 — 2025.01.05)

Ēdienkarte visēdājiem nedēļai 2900+kcal

Veģetārā ēdienkarte nedēļai 2900+kcal

BROKASTIS PIRMAIS PAMATĒDIENS OTRAIS PAMATĒDIENS UZKODAS UZKODAS
PIRMDIENA Omlete ar dārzeņiem Pannā cepts tunča steiks ar sparģeļiem Liellops ar dārzeņiem un kuskusu Vistas un dārzeņu iesmiņi Auzu olbaltumvielu kausiņi
OTRDIENA Kūpināta laša un maizes grozs Aunazirņu un dārzeņu woks Ar tītaru un kvinoju pildīta paprika Ziedkāpostu kumosiņi parmezānā Ar olbaltumvielām bagāts našķis
TREŠDIENA Persiku un biezpiena bļoda Kāpostu un lēcas rullīši Vistas un cukini nūdeles ar pesto mērci Dārzeņu omlete ar spinātiem un sēnēm Mocarellas un tomātu salāti
CETURTDIENA Spinātu un sēņu brokastu wraps Makreles salāti ar kvinoju un gurķiem Liellopa un paprikas sautējums ar bulguru Tofu salāti ar zaļumiem Biezpiena un ananāsa bļoda
PIEKTDIENA Olu un avokado grauzdiņi Sams (Cajun garšvielās) ar ziedkāpostiem Tītara un kukurūzas salāti ar avokado Gurķu un laša kumosi Kraukšķīgo zirņu salāti
SESTDIENA Melleņu un mandeļu pārslu putra Lēcu un dārzeņu karijs Vistas giross un saldā kartupeļa biezenis ar spinātiem Tītara un avokado wraps Olu salātu laivas
SVĒTDIENA Ķirbju sēklu un banānu maizīte Citrona-ķiploku garneles ar cukini nūdelēm Jēra un pupiņu salāti ar lečo mērci Tītara un dārzeņu iesmiņi Ar spinātiem un fetas sieru pildītas sēnes